карта сайта

пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

Тюнінг Таврія


Тюнінг Таврія (ЗАЗ). Розпочнемо із зовнішності. Обважимо " Таврію " новими бамперами, і виглядати автомобіль буде вже значно краще. Також є можливість установки нової "морди" - облицювання радіатора з "окулярами" на фари.

Тюнінг Таврії
Більш-менш налагоджений і випуск порогів, спідниць під передній бампер і тому подібних елементів зовнішнього обваження. "Антикрило" (не штатний спойлер під заднім склом Таврія) з додатковим стоп-сигналом.

Тюнінг автомобіля Таврія
Що стосується доробки (тюнінг ЗАЗ) автомобіля Таврія в плані технічних характеристик, то тут якщо і є сенс щось робити, то тільки в комплексі. Адже збільшення потужності двигуна тим чи іншим способом тягне за собою необхідність зміни характеристик підвіски, гальм ... Та й посилення кузова, не розрахованого на підвищені навантаження, також не завадить.

Фото тюнінга Таврії
Почнемо авто тюнінг з самої важливої системи автомобіля Таврія : гальмівної. Якщо немає вакуумного підсилювача гальм, то є сенс його встановити. При агресивному стилі їзди гальмівні диски : на заводі поки не "побороли" проблему металу, з якого вони виготовлені, через що гальмівні диски дуже часто "веде", що проявляється биттям при гальмуванні. Що стосується збільшення потужності двигуна, то один з варіантів - переробка двигуна 1,1 л в 1,2 л. Робиться це тривіальної заміною коленвала і поршнів, інших принципових відмінностей у цих двигунів немає.

Таврія тюнінг
Наступний варіант збільшення динаміки автомобіля Таврія криється в заміні головної пари в КПП: штатна ДП з передавальним відношенням 3,875 замінюється на ДП з передавальним відношенням 4,13, що встановлюється на пікап. Максимальна швидкість дещо знизиться, зате збільшиться динаміка.

Тюнінгований ЗАЗ

Немає коментарів:

Дописати коментар