карта сайта

пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

Тюнінг ВАЗ 2107


Комфортабельний, надійний і практичний в експлуатації седан - ось основні характеристики автомобіля ВАЗ-класика, компонування якого завжди на гідному рівні. Задньопривідною, чотиридверний красень ВАЗ_2107 колись, в пік своєї популярності, отримав престижний титул «Російський Мерседес». З тих пір, і до цього дня, цей невибагливий автомобіль користується широким попитом по всьому СНД. І немає особливого значення, в якому віці ВАЗ 2107 потрапить в руки до свого господаря. Як тільки автомобіль розміняє свої перші тисячі кілометрів, можна сміливо братися за тюнінг ВАЗ 2107.
Тюнінг ВАЗ 2107 (фото)
ВАЗ-класика має стандартне оснащення: пластмасові бампери, впізнаваний дизайн передньої частини, з виконаною виштамповкою під грати радіатора, панель приладів з тахометром і іншими датчиками, анатомічні сидіння c досить високими спинками і динамічний двигун, деколи вимагає доопрацювань. Тим не менш, трохи архаїчний Ваз-класика чудово піддається модернізації. І якщо базова модель з часом починає приїдатися, можна зробити тюнінг ВАЗ 2107, як власноруч, так і скориставшись послугами професіоналів в тюнінг-ательє. Це дозволяє домогтися нестандартних рішень і отримати, в результаті, унікальний автомобіль, аналогів якому навряд чи зустрінеш десь ще.
Тюнінг ВАЗ 2107

Тюнінг ВАЗ 2107 привабливий тим, що, потрапляючи до рук майстру, автомобіль змінюється до невпізнання. Найголовніше, що досконалості немає межі. Якщо власник ВАЗівської класики обмежений у фінансових можливостях, то для цього автомобіля це не є великою перешкодою. Будь-які запчастини та комплектуючі матеріали коштують відносно недорого. При бажанні можна виконати такий тюнінг ВАЗ 2107, що під рев потужного двигуна, при наявності обесшумкі салону, слухаючи музику з вбудованою мультимедійної системи, і розмістившись на шкіряному сидінні, можна відчути себе власником респектабельної іномарки.

Тюнінг ВАЗ 2107_1
Для тих, хто хоче робити тюнінг ВАЗ 2107 (21074) своїми руками, а саме:
Зовнішній тюнінг ВАЗ 2107: виділися з натовпу і стань яскравіше!
Тонка настройка двигуна й інших агрегатів сімки - зроби свій ваз економічніше і (або) потужніше на типових запчастинах або їх аналоги.
Тюнінг ВАЗ-2107 фото
Поліпшення характеристик шляхом "екстремального" тюнінга ВАЗ 2107 - заміни деталей на "спеціально навчені", підготовлені тим чи іншим способом.
Для тих, хто хоче краще знати свій автомобіль, і при необхідності, провести ремонт своїми руками з мінімальними втратами часу і коштів.

Немає коментарів:

Дописати коментар