карта сайта

середу, 30 січня 2013 р.

15 най дорощих машин

Машини росташовані у порядку зростання

RITTEN BY: ADMIN
Найдорожчі? Це найкрасивіші, найпотужніші, найоригінальніші?! Ні, це просто найдорожчі автомобілі, на які люди готові витрачати неймовірні суми, віддавати більшу частину свого фінансового стану. Це, мабуть, єдиних титул, який визначають люди за автомобіль. Стилісти, дизайнери, інженери компаній-виробників безсилі. Вони не в змозі передбачити, чи захоче людина віддати за їхнє творіння певну суму грошей, дуже велику суму …Щороку позиції в рейтингах самих дорогих автомобілів змінюються і скачуть, простежувати їх стає дедалі важче. Тому ми не в праві давати Вам чітко структуровану таблицю з розписаними місцями. Ми всього лише познайомимо Вас із самими дорогими автомобілями в світі. І лише спробуємо оголосити Вам цей список у порядку зростання.
Почнемо ми з голландця за ім’ям Spyker C8 Double 12S. Головним ринком, куди йдуть з конвеєра ці автомобілі це – Європа і країни Далекого та Близького Сходу. Що стосується вартості, то вона становить близько $ 325 000.
Слідуємо далі. Познайомтеся з цим британським аристократом – Rolls-Royce Phantom. Він всього на 5 тисяч дорожче попереднього примірника – $ 330 000.
Німецький Maybach 57 S теж невисоко оцінює свої можливості, тому його ціна коливається навколо цифри $ 430 000. Розробкою і створенням його займалися інженери і дизайнери Daimler Chrysler. До речі, подейкують, що цифра 57 з’явилася у назві не просто так, а вказує на довжину автомобіля – 5.7 метрів (такі позначення в назвах характерні для яхт).
А тепер Вашій увазі постане вже давно зарекомендував себе Porsche Carrera GT. Йому як нікому іншому належить знати собі ціну, яка, до речі, складає $ 485 000. У ньому закладено кращі традиції німецького виробника.
А тепер можна перейти і до дуже розкішним і сліпучого Maybach 62, який просто не може не привертати до себе увагу оточуючих.
Вибачте за тавтологію, але цей універсальний універсал від Mercedes-Benz під ім’ям SLR McLaren точно ніколи не поступиться своїм місцем у топ-листі найдорожчих автомобілів планети.
А от і одна з моделей шведської автомобілебудівної компанії, що займається випуском близько 14 дорогих моделей. Хто ще не здогадався, про кого йшла мова  -Koenigsegg CCR. У 2005 році цей автомобіль встановив рекорд найшвидшого (338 км/год) серед серійних машин. Але довго на п’єдесталі пошани не втримався, тому і просить за себе средненько, якихось $ 540 000.
Настав час італійського Pagani Zonda C12S 7,3 convertible, швидкість якого сягає 320 км/год. За таку динаміку і красу просять $ 600 000
Чим далі, тим цікавіше – Saleen S7 Twin Turbo зі своїми карколомними показниками в плані розгону до 100 км/год (досягає «сотки» за 3 секунди) в 2006 році був названий найдорожчим автомобілем у світі за версією дослідного центру Forbes. Але час іде, і він зі своїми $ 555 000 не входить навіть  в трійку лідерів.
Помилуємося плодами роботи швейцарських інженерів, які, створюючи Leblanc Mirabeau, хотіли змусити тремтіти серця аудиторії. Затріпотіли Ваші серця чи ні, але на його вартість в $ 645 000 це ніяк не вплине.
Дійшла черга до самого дорогого автомобіля, зробленого американцями – SSC Ultimate Aero, ціна його на світовому ринку крутиться навколо цифри $ 654 500. Так, ще один цікавий факт з біографії цієї машинки – найшвидша в світі серійна модель, максимальна швидкість якої може перескакувати за кордон 430 км/год.
Можна сміятися, але вартість родстера Pagani Zonda Roadster F становить саме $ 667 321 і ні доларом менше або більше. Швидкість у цього відкритого авто теж непогана – максимальний ліміт становить 340 км/год. Тому, збираючись покататися на таких швидкостях, не забудьте зібрати волосся в пучок, але особливо не затримуватися біля дзеркала – немає сенсу.
Заслуговує на увагу і спорткар 2003 року випуску – Enzo Ferrari, розроблений на основі технологій Формули 1. На аукціоні вартість моделей Enzo становить $ 1 000 000.
А тепер, увага! Перед Вами чемпіон 2007 року, 1001-сильний Bugatti Veyron, який асоціюється з сумою в € 1 000 000, та й з такими словами як «дорого», «круто», «потужно» … Bugatti Veyron став бестселером в ту смаю секунду, як побачив світ.
Окремо згадаємо про замовний проект вартістю $ 4 000 000 – Ferrari P4/5, Офіційний іменований Ferrari P4 / 5 by Pininfarina. Це черговий спорткар італійської компаніїFerrari на початку представляв собою вищезгаданий Enzo Ferrari. Але режисер і біржовий магнат Джеймс Глікенхаус вирішив придбати даний жкземпляр, але за умови, що він буде виконаний у дизайні гоночних Ferrari 1960-х років. За редизайн взялася Pininfarina і вже в серпні 2006 року, ця безцінна модель була представлена публіці.
Мабуть, на цьому варто зупинитися: ці 15 моделей і так привели нас до хвилювання і захоплення. І, все ж, цікаво, чи вийде ще хоч одна модель автомобіля, здатна повторити подвиг цих п’ятнадцяти?

Немає коментарів:

Дописати коментар